Xavi l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după ce Barcelona a fost eliminată de PSG din Liga Campionilor

Xavi Hernandez nu şi-a ascuns frustrarea şi furia după ce a văzut cum Barcelona a fost eliminată din Liga Campionilor în faza sferturilor de finală de PSG.

3470 afișări
Imaginea articolului Xavi l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după ce Barcelona a fost eliminată de PSG din Liga Campionilor

Barcelona avea calificarea în mână după ce Raphinha a adus gazdele în avantaj cu 1-0 în manşa retur şi cu 4-2 în faţa oaspeţilor la general.

Cu toate acestea, catalanii au pierdut controlul partidei după ce arbitrul român István Kovács i-a arătat cartonaşul roşu lui Ronald Araujo, iar PSG a reuşit remontada şi s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe Borussia Dortmund.

"Nemulţumit, supărat pentru că eu cred că acea fază a marcat meciul. Unsprezece contra unsprezece am fost bine organizaţi. Pentru mine este prea mult să dea cartonaş roşu la acea fază şi din acel moment vorbim de un alt meci", a spus Xavi.

"I-am spus arbitrului că a fost foarte rău, că a fost un dezastru, nu înţelege fotbalul. A omorât partida. A schimbat totul. Nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar trebuie să o spunem, nu putem să stăm tăcuţi. Barça va încerca din nou. Am avut o ediţie de Liga Campionilor foarte demnă, remarcabilă aş spune", a adăugat Xavi.

Xavi a văzut şi el cartonaşul roşu după o criză de nervi, în urma căreia a lovit cu piciorul nişte obiecte de la marginea terenului.

Antrenorul Barçei trebuie să încerce să îşi revină rapid, deoarece duminică urmează El Clasico pe Santiago Bernabeu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici